Alla inlägg under maj 2008

Av Sussi - 28 maj 2008 14:31

Okej..när jag var "yngre"..så var jag ljusblond. Efter mitt första barn så vart jag mellanblond och nu är jag mörkblond. Okej. Är man mörkblond så har man ju oftast en annan hudtyp än en ljusblond men inte sussilull inte. Hon har fortfarande den här skära tråkiga som kan övergå i grått på vintern. Efter min operation som jag genomgick för 6 månader sen så har huden blivit ännu sämre. Jag är torr som en öken och jag flagnar i ansiktet. Har provat allt och det har kostat mej tusentals kronor på krämer som man har kastat rakt i soporna efter ett tag. Ända tills i fredags.... :-)

Då var jag inne på kicks och fick hjälp av en hudterapeut där. Hon plockade fram prover på Clarins produkter mot torr hud och voila!!! Dom funkade! Överlycklig som jag vart över att äntligen ha hittat nåt som funka tänkte jag att detta ska jag ha! Kolla internet och priser och..........ja ni fattar. Huuuuuuuuuuur dyrt som helst. 1000:- för en olja och en dagcreme. Då har jag ännu inte köpt rengöringsgel och lotion och nattcreme... O maj gad!

Nu står jag här och velar....ska jag eller ska jag inte....men jag är ju dum om jag inte gör det för annars kommer karusellen börja igen. Nya cremer för ett par hundra som jag sen får kasta och köpa ytterligare nya...nej nu jäklar!! Gubben får vara utan blommor på vår bröllopdag (SOM ÄR NU I DAGARNA..riktat till han jag delar DN med..... ;-)). Tack gubben för hudcremen! ;-)

Av Sussi - 20 maj 2008 22:01

..och inget pyssel över huvudtaget har det blivit. Åkte däremot upp till Bibbi och tittade på alla som satt och målade men ....vart inte ett dugg sugen...:-( Nej min keramik får stå till sej ett tag till faktiskt.

Igår var jag till papprika och pysslade ihop ett påsalbum som Eva visade hur vi skulle göra. Ja man kan faktiskt göra nya saker av allt... Så är det ingen som har något att göra på måndagkvällar så ta er till papprika i enskede och se vad Eva pysslar med just den måndagen. Roligt!

Har ju lovat lite kort men de "ligger till sej" fortfarande ;-)

En utmaning har jag fått också av Mia:


Tre namn jag går under: Sussi, Sussilull, Lull


Tre saker som skrämmer mig: Alla naturkatastrofer runt omkring oss, allt tråkigt som man måste genomgå i livet, och sen faktiskt att jag måste fylla på min eyeliner efter sommaren igen....*hua*


Tre saker som jag har på mig: Kläder, halsband och skor ;-)

Tre sanningar: Jag tycker inte om att tanka bilen, Hatar att rensa i slasken och tömma soporna (det är därför jag har Jojje), Jag fryser fruktansvärt mycket om näsan!


Tre saker jag verkligen vill ha: En frisk och glad familj och det andra är bara lyxgrejjer så det är inte ens värt att skriva!


Så det var lite om mej det!

Nu bollar jag iväg utmaningen till alla som vill anta den! :-)


Sweet dreams.

Av Sussi - 17 maj 2008 22:59

Några kort gjorda och en sväng till stan under dagen annars lugnt.....

Körde lite Tim Holtz stil idag på korten.

Stämplade på ett mönstrat papper, embossade det med clear och la sedan på akrylfärger över det. Clownen gjorde jag med samma mönstrade papper och embossade sedan motivet med clear.


Svårt att förklara hur det ser ut i verkligheten men kanske denna bild kan ge en liten "hint" om hela kortet....


Kortet nedan är bakgrunden sprayad med distresser och pearl ex, "ihopgnussade" till en bakgrund.... Stämplarna från Tim Holtz och see dee´s.

Grungeboard är snurklorna av och de har jag bara kladdat på lite färg och embossat med turkost.

Jag har faktiskt använt mej av glitterlim också fast det syns riktigt dåligt....men jag lovar!! Det är där!! :-)


Ha nu en riktigt skön lördagnatt och söndag!

Av Sussi - 15 maj 2008 22:10

...jag har hittat den rätta backupen!!!!! *hoppar av glädje*

Av Sussi - 15 maj 2008 20:56

Ja man kan ju undra...tänkte att jag skulle jobba lite med hemsidan ikväll som inte är uppdaterad sen i mars....hämtar backupen och ....DET ÄR FEL BACKUP!!!! Karlhelvetet har tagit backup på fel sida innan han "städade i datan"! Jag blir så trött.......

Av Sussi - 14 maj 2008 11:16

detta vänder sig till den jag är gift med .....

det står ju att jag har varit gift sen 16 år tillbaka i min presentation men

oj vad tiden går!!!!....nu måste jag ju snart ändra det till

S-J-U-T-T-O-N.......!!!!!!! Kan vinken bli finare?

Love you

Av Sussi - 13 maj 2008 22:16

...det är vad kvällen bestått av. Två av familjemedlemmarna har hållit till i  garaget och klappat lite på bilen (måste ju för övrigt göras ganska ofta) och två av familjemedlemmarna har suttit och pysslat :-). Jämnt fördelat tycker jag. Jag var ju på papprika igår och Eva visade hur man vek en ask med blommor i. Väldigt effektfullt faktiskt! I morgon ska jag nog använda mej av stämplarna till en också.

Sen har det hänt en sak i mitt liv som jag inte trodde skulle hända...eller jag hade gett upp hoppet kan man säga....men no no,,,inte sluta hoppas!!

Nej jag har inte fått någon ring av Jojje... :-(...där är det inte bara hoppet som har övergett mej...jag har hittat återförsäljare av fönsterluckor!!!!*hoppar runt av glädje*. I helgen bär det av för att beställa. Sedan tar det ett par veckor innan jag kan betsa dom och sen!!! SEN!!!! SEN kommer dom att pryda mitt hus. Jag blir schåklad när solen skiner!

Ha en bra dag i morrn allihopa och om inte solen strålar så se till att Ni gör det! :-)

Av Sussi - 11 maj 2008 18:25

Man kan ju undra....har jag uppfostrat en "värsting"? Massmördare?? Eller vad??

En av dom lite stillsammare lekarna här hemma är att bränna med förstoringsglas när solen skiner....ja bara det....kanske pyroman passar bättre än ovanstående förslag?? ;-)

Jag satte mej ute vid honom och så sa han...

-mamma om du ser en myra säg till mej då!!

-men du bränner väl inte myror? Frågade jag lite pedagogiskt så...

- Jo det är skitkul och så smäller dom! Sa han och insåg inte alls det bedrövliga i det...

Strax efter hittade han en myra och sa:

-Mamma mamma lyssna nu då!!

Det enda scenario jag fick i huvudet var ju hur den stackars myran kämade för sitt liv och springande brann...okej okej..lite dramatiskt kanske men det var den synen jag fick.

Det knäppte till lite och så var det färdigt med den myran. Jag försökte förklara (sådär som bara mammor kan om rätt och fel) att man inte gör så mot något levande varken växter eller djur. Lämnade ämnet när jag trodde att han förstått.

Sen var det inge mer med det utan jag skulle klippa gräsmattan. Precis bredvid där Tedde satt så låg det en sten och jag bad Tedde flytta på den så jag kunde klippa även där. Bäst som jag klippte så hörde jag bakom mej ett tjut! I det läget visste jag inte om det var ett ångesttjut eller vad. När jag vände mej om så insåg jag snabbt att det var ett lyckotjut för under stenen som han just flyttat på så var det ett........m-y-r-b-o! Överlycklig slängde han sej över förstoringsglaset och brände upp varenda myra.....*suck*...inte ett ord av det jag hade sagt hade gått in!!

Nu ska jag skita i att vara pedagogisk mamma....nu åker jag väl dessutom in på obestämd tid för medhjälp eftersom det var jag som gjorde att han hittade dom stackars små myrorna...

Hajja hur jag har det..ensam bland 3 killar!! Hujedamej!


Presentation

Omröstning

Är du glad idag?
 Ja
 Nej
 Sådär
 Alltid
 Aldrig
 Njae
 Jovars
 En aning
 Lite
 Mycket
 Oh ja!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards